Basisschool Bernadette in Loo

logo ikcjoannes

Het IKC Joannes ontstaat uit de intensieve samenwerking tussen basisschool Joannes en Kinderopvang Zonnekinderen. Ook de Bernadetteschool in Loo werkt samen met het IKC. Dat betekent dat de kinderen uit Loo gebruik kunnen maken van de BSO in Groessen en dat de kinderen uit Groessen ook regelmatig te zien zullen zijn in Loo. Natuurlijk is ook de kinderdagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar toegankelijk voor de kinderen uit Loo en Duiven. Door gebruik te maken van elkaars faciliteiten en hierin samen op te trekken kunnen wij een gevarieerd activiteitenaanbod voor zowel de peuters als voor de naschoolse opvang realiseren.

Wij bieden het volgende aan:

  • Basisonderwijs voor kinderen van 4-12 jaar
  • Kinderdagopvang voor kinderen van 0-4 jaar
  • Peuterspeelzaal voor kinderen van 2-4 jaar - Voor- en naschoolse opvang en vakantieopvang
  • Voor- en naschoolse opvang voor kinderen van 4-12 jaar
  • Vakantieopvang voor kinderen van 4-12 jaar

BSO 4tot12

Wij willen Kinderen helpen zichzelf te ontwikkelen tot zelfstandige, evenwichtige, respectvolle en trotse wereldburgers. En dat in de veilige omgeving van een hechte leef- en leergemeenschap waar iedereen welkom is.

Een IKC volop in ontwikkeling waar een goede relatie met ouders, kinderen en omgeving voorop staat.
Voor meer informatie over IKC Joannes kunt u terecht op www.ikcjoannes.nl 

Nieuws

Er verschijnen regelmatig nieuwsberichten op onze schoolapp. Hiervoor heeft u persoonlijke inloggegevens nodig in verband met de privacywet. 

Huur gymzaal

Huur gymzaal

Op de Bernadetteschool beschikken we over een eigen gymzaal. Hier wordt bewegingsonderwijs gegeven en de ruimte wordt gebruikt voor vieringen, maar in de avonden en in het weekend is de gymzaal te huur voor recreanten. Dit kan incidenteel, maar ook structureel. Wilt u hier gebruik van maken of wilt u meer weten over de beschikbaarheid of de prijzen? Dan kunt u contact met ons opnemen via info@basisschoolbernadette.nl